SOM

Professionals amb més de 20 anys d’experiència executiva en l’àmbit del Control de Gestió, de l’Organització i de les Finances. Formats a les escoles de negoci més prestigioses del país, compromesos i apassionats per la nostra feina.

Treballem directament amb els nostres clients, amb rigor i discreció i, conjuntament, fem possible el canvis per millorar la gestió, augmentar la rendibilitat i reduir riscos.

pdgfinances_salutnavarro_bn

SALUT NAVARRO RUA

Sòcia- Directora

Llicenciada en Econòmiques per

la Universitat de Barcelona. MBA per IESE.

‘Sempre he pensat que s’ha de posar en valor la tasca de l’empresari o de l’alt directiu per la complexitat que comporta: ha de prendre múltiples decisions, amb impacte sobre terceres persones, habitualment en poc temps, en entorns incerts i suportant una gran responsabilitat.

La meva vocació és facilitar aquest camí, sempre que sigui possible, mitjançant una òptima utilització de la informació de l’empresa (simplificant al màxim els processos), i a través de la implantació de Sistemes de Control de Gestió.  El que ha estat la meva vocació com professional, al 2009 es va convertir en la missió de PDG.’

els nostres clients